Обекти за Digital Signage реклама

Зала Универсиада - гр. София

Спцифика

„Универсиада“ е многофункционална зала в София, в която се провеждат спортни срещи, концерти, церемонии, конгреси, изложения и други мероприятия. Зала "Универсиада" е първата голяма закрита многофункционална зала в България. Уникалното й място в центъра на София прави "Универсиада" удобна и лесна за посещение от всички райони на столицата.


Посещаемост

Зала Универсиада разполага с изложбена площ от 1500 кв.м., което я превъща в предпочитано място за провеждане на Спортни съзтезания, концерти, тренировки, конгреси и др. Предстоящите мероприятия са със засилен интерес, като запазването на места изисква предварително закупуване на билет. Ежемесечно се провеждат десетки Спортни съзтезания, тренировки, концерти и др. мероприятия, като средно-месечната посещаемост е от 15 000 до 20 000 души месечно.


Аудитория

Аудиторията на Зала Универсиада зависи от предстоящите събития, което прави лесно определяне на точната целева група за Вашето послание.


Рекламни диспеи

На територията на зала Универсиада разполагаме с два дисплея, като са силно съобразени с трафика и се намират на 2-та възможни входа, където се редят опашки за влизане в залата. Изчакването е отегчително и посетителите нетърпеливо разглеждат Вашето предложение в този момент.

Желате индивидуална оферта? Свържете се с нас