Обекти за Digital Signage реклама

Зала Триадица - гр. София

Спцифика

Зала „Триадица е многофункционална спортна зала в София.


Посещаемост

Зала „ Триадица” разполага с площ от 2067 кв.м. Включва основна зала за волейбол и баскетбол и две помощни зали подходящи за борба, джудо, гимнастика, спортни танци, аеробика, помещения подходящи за кафе и магазин за спортни принадлежности и др. Комплексът разполага с необходимите съблекални и сервизни помещения. Всички съоръжения са подходящи за провеждане на различни спортни мероприятия, тренировъчен и учебен процес, свободни спортни занимания и турнири, първенства от “А” групи. Посещаемостта на залата варира в зависимост от предстоящите мероприятия. Средната посещаемост на залата е от 4 000 до 7000 души месечно.


Аудитория

Аудиторията на Зала Триадица зависи от предстоящите събития, което прави лесно определяне на точната целева група за Вашето послание. Обичайната аудитория на Зала Триадица е на възраст от 18 до 45 години с интерес към: Спорт, Развлечение, Баскетбол.


Рекламни дисплеи

На територията на зала Триадица разполагаме с един дисплей, разположен на централния / служебен вход /, където е главния човекопоток. Входът представлява флоайе, през което ежедневно преминават стотици съзтезатели и посетители.

Желате индивидуална оферта? Свържете се с нас