Обекти за Digital Signage реклама

Protein Bar and Shop Sofia – УНСС, Студентски град

Спцифика

Protein bar and Shop Sofia е разположен срещу Университета за Национално и Световно Стопанство. Разполага с един вътрешен бар и две външни маси. Обектър представлява заведение за хранене и магазин за спортни добавки.


Посещаемост

Силно посещавано и предпочитано място за отдих не само на спортисти, но и на любители на здравословни храни и напитки. Ежедневно заведението приветсва стотици известни спортни и бизнес личности. Приготвянето и консумацията на избраните предложения се извършва в заведението и изисква време, което се разнообразява с Вашето преложение в този момент. Ежемесечно Protein bar and Shop се посещава от 6 000 до 8 000 души.


Аудитория

Аудиторията на Фреш бар – Fresh and Fruits е разнообразна и варира между 23 и 45 години. Посетителите на заведението са от средната и богата класа Българи, с интерес към здравословен начин на живот, спортните занимания, пътувания и пазаруване. Посетителите прекарват средно 10-15 мин престой, което е напълно достатъчно да се запознаят неколкократно с Вашето предложение.


Рекламни дисплеи

На територията на Protein Bar and Shop Sofia разполагаме с 1 дисплей разположен зад касовото пространство, непосредствено до промоционалното меню на заведението. Дисплеят е и първото нещо, което прави впечатление с влизането в заведението.

Желате индивидуална оферта? Свържете се с нас