Обекти за Digital Signage реклама

Fresh and Fruits – НСА, Студентски град

Спцифика

Фреш Бар – Fresh and Fruits е разположен срещу Национална Спортна Академия гр. София. Разполага с два вътрешни бара и пет външи маси. Фреш барът печели своите клиенти със своите здрвословни продукти и домашно приготвени закуски


Посещаемост

Силно посещавано и предпочитано място за отдих не само на спортисти, но и на любители на здравословни храни и напитки. Ежедневно заведението приветсва стотици известни спортни и бизнес личности. Приготвянето и консумацията на избраните предложения се извършва в заведението и изисква време, което се разнообразява с Вашето преложение в този момент. Ежемесечно Fresh and Fruits се посещава от 4 000 до 6 000 души.


Аудитория

Аудиторията на Фреш бар – Fresh and Fruits е разнообразна и варира между 23 и 45 години. Посетителите на заведението са от средната и богата класа Българи, с интерес към спортните занимания, пътувания и пазаруване. Посетителите прекарват средно 15-20 мин престой, което е напълно достатъчно да се запознаят неколкократно с Вашето предложение.


Рекламни дисплеи

На територията на фреш бар “Fresh and Fruits” разполагаме с 1 дисплей разположен зад касовото пространство, непосредствено до промоционалното меню на заведението. Дигиталният дисплей се забелязва не само от посетителите на заведението, а и от целият поток хора в около заведението.

Желате индивидуална оферта? Свържете се с нас