Обекти за Digital Signage реклама

Fitness Plus - гр. София

Спцифика

Фитнес Плюс представлява спортен ценър, провеждащ различен набор от спортни занимания: Фитнес, Бокс, Кик Бокс, Йога, Аеробика и много др. Фитнес Плюс разполага с 550 кв.м. закрита площ и един от най-модерните спортни центрове в гр. София.


Посещаемост

Поради модерната си визия и разнообразните тренировки, Fitness Plus е сред най-посещаваните спортни центрове. Ежемесечно през салоните на Fitness Plus преминават от 7 000 до 8 000 души


Аудитория

Посетителите на спортен център “Fitness Plus” са от средна и богата класа българи. Възрастта на посетителите варира от 26- 50 г. Интересите на посетителите са насочени към Здравословен начин на живот, Бизнес, Пътувания и развлечения.


Рекламни дисплеи

На територията на Fitness Plus разполагаме с 3 дисплея:


Дисплей №1 е позициониран във флоайето на входа, където освен подготвящите се за тренировка се задържат и гости на спортният център. Видимост има също и при напускане на спортният център.


Дисплей №2 се намира в сърцето на фитнес центъра, като има голяма видимост от почти всички фитнес уреди. Видимост има също и при напускане на спортният център.


Дисплей №3 е позициониран срещу бягащите пътеки, където посетителите прекарват голяма част от времето.

Желате индивидуална оферта? Свържете се с нас