Обекти за Digital Signage реклама

Центална Автогара - гр. София

Спцифика

Централна Автогара София заема площ от 7200 кв.м., като само през чакалните на автогара преминават около 30 000 пътници дневно. Централна Автогара е най-модерна не само в София, но и в България.


Посещаемост

Централна Автогата София е най-модерната автогара в България. Автогарата е прохладно, чисто и предпочитано място да изчакване на следващите автобусни превози, пристигащи пътници, гости и дори независимо изкчаващи, намиращи прохлада в горещините. Централна Автогара София разполага със заведения за бързо хранене, кафе, банкомат и цялостно покритие на WI-FI връзка. Средната ежедневна посещаемост на Централна Автогара София може да варира в зависимост от дните, а тя е от 25 000 до 35 000 пътници, гости и посетители на автогарата или средно 900 000 души месечно, като в натоварените за сезона дни са в пъти повече от средните за деня!


Аудитория

Аудиторията на Централна Автогара е разнообразна и варира между 20 и 55 години. Посетителите на Автогарата са от средната класа Българи, с интерес към пътувания, почивки, разпускане и не на последно място Бизнес. Посетителите на автогара имат средно 20-30 мин престой, което е напълно достатъчно да се запознаят неколкократно с Вашето предложение.


Рекламни дисплеи

Дисплеите са позиционирани съобразно трафика и имат видимост от всяка една точка на Цегрална Автогара София. Централен Вход


1. Централен Вход / Дисплей 1 – 55”

Дисплей №1 е позициониран централно, непосредствено до касите за вземане на билети. Има видимост от входа и е първото нещо, което се забелязва с влизането в Централна Автогара София. Обикновено касите са препълнени, което налага изчакване от 10-12 минути за преминаве. Изчакването, както се подразбира е отегчаващо и налага намиране на по-приятно занимание, а какво по-приятно от разглеждане на Вашето предложение в този момент.


2. Зона за посетители и гости 1/Дисплей 2 – 55”

Дисплей №2 е позициониран в Зона 1 за посетители и гости на Централна Автогара София. Пространстовто е прохладно и приятно, и е предпочитано място за престой. Средната продължителност на изчакване е от 20-30 минути и е времето, в което Вие ще имате възможността да кореспондирате с тях / да представите Вашето предложение /. Местата в зоната за срещуположни, като дисплей №2 обхваща 1-та половина на салона. . Разположението на салона не предлага други занимания, освен следене на Вашите предложения!


3. Зона за посетители и гости 1/Дисплей 3 – 55”

Дисплей №3 е позициониран в зоната за посетители и гости на Централна Автогара София. Пространстовто е прохладно и приятно, и е предпочитано място за престой. Средната продължителност на изчакване е от 20-30 минути и е времето, в което Вие ще имате възможността да кореспондирате с тях / да представите Вашето предложение /. Дисплей №3 има видимост от стълбите и Вашето предложение ще бъде забелязано от новонастаняващите се пътници и гости не само на зона 1 за посетители и гости. Местата в зоната за срещуположни, като дисплей №3 обхваща 2-та половина на салона. Разположението на салона не предлага други занимания, освен следене на Вашите предложения!


4. Зона за посетители и гости 2/Дисплей 4 – 55”

Дисплей №4 е позициониран в Зона 2 за посетители и гости на Централна Автогара София. Пространстовто е прохладно и приятно, и е предпочитано място за престой. Средната продължителност на изчакване е от 20-30 минути и е времето, в което Вие ще имате възможността да кореспондирате с тях / да представите Вашето предложение /. Дисплей №4 има видимост от разположеното заведение за бързо хранене и кафе, което повишава видимостта на Вашето предложение. Местата в зоната за срещуположни, като дисплей №4 обхваща 1-та половина на салона. Разположението на салона не предлага други занимания, освен следене на Вашите предложения!


5. Зона за посетители и гости 2/Дисплеи 5 – 55”

Дисплей №5 е позициониран в Зона 2 за посетители и гости на Централна Автогара София. Пространстовто е прохладно и приятно, и е предпочитано място за престой. Средната продължителност на изчакване е от 20-30 минути и е времето, в което Вие ще имате възможността да кореспондирате с тях / да представите Вашето предложение /. Местата в зоната за срещуположни, като дисплей №5 обхваща 2-та половина на салона. Разположението на салона не предлага други занимания, освен следене на Вашите предложения!

Желате индивидуална оферта? Свържете се с нас