Обекти за Digital Signage реклама

Автогара ЮГ - гр. Велико Търново

Специфика
Автогара Юг е една от най-модерните в страната и отговаря на всички изисквания за подобен тип комплекси. На партера има нова приветлива чакалня, санитарни възли, които отговарят на изискванията за пътникопотока, съоръжения за инвалиди и стая за майки с деца. За удобството на пътниците има заведенията и електронни информационни табла, както и каси за продажба на билетиТериторията на Автогара " ЮГ " във Велико Търново се използва и за търговски обект , като там има разположени магазин за бързо хранене и кафе , което се намира пред главният вход на автогарата .
Средната ежедневна посещаемост на автогарата може да варира в зависимост от дните , а тя е от 2 000 до 4 000 пътници , гости и посетители на автогарата или средно 90 000 души месечно , като в натоварените за сезона дни са в пъти повече !

Аудитория
Аудиторията на Автогара Благоевград е разнообразна и варира между 20 и 55 години . Посетителите на автогарата са от средна класа Българи , като повечето от тях са студенти и ежедневно пътуващи до близките населени места . Много от посетителите и пътуват с цел бизнес . Посетителите имат престой от около 15-20 минути , което е напълно достатъчно да се запознаят многократно с Вашето предложение .

Рекламни дисплеи
ДИСПЛЕЙ №1 – НА КАСИТЕ 50“
Дисплей №1 е позициониран над касите за вземане на билети. Има видимост от входа и е първото нещо, което се забелязва с влизането в Автогарата. Касите са препълнени, което налага изчакване от 5 - 10 минути за преминаване. Дисплея се намира в близост до чакалнята на автогарата , което предразполага хората да се настанят удобно чакащи своят автобус и да се насладят на вашата рекламата .
Снимка на дисплей 1
Желате индивидуална оферта? Свържете се с нас