Обекти за Digital Signage реклама

Автогара - гр. Благоевград

Специфика
гр. Благоевград е икономически, културен и образователен център на Югозападна България и главен град на едноименните области община. Градът е разположен на паневропейския транспортен коридор 4, на европейски път E79 и на републиканския път I-1. Благоевград е отдалечен на 31 km от Северна Македония, 83 km от Гърция, 88 km от Сърбия. Разстоянието до София е 96 km, до Пловдив – 193 km, до македонската столица Скопие – 183 km и до гръцкия пристанищен град Солун – 199 km. Благоевград е разпределителен пункт на туристическия поток за близките планини с техните центрове – Банско, Сандански и Добринище.

Посещаемост
Територията на Автогара Благоевград се използва и за търговски обект , като там има разположени редица павилиони , закусвалнии и магазини за дрехи и сувенири .
Средната ежедневна посещаемост може да варира в зависимост от дните , а тя е от 7000 до 8000 пътници , гости и посетители на автогарата дневно , или 230 000 души месечно .

Аудитория
Аудиторията на Автогара Благоевград е разнообразна и варира между 20 и 55 години . Посетителите на автогарата са от средна класа Българи , като повечето от тях са студенти и ежедневно пътуващи до близките населени места . Много от посетителите и пътуват с цел бизнес . Посетителите имат престой от около 15-20 минути , което е напълно достатъчно да се запознаят многократно с Вашето предложение .

Рекламни дисплеи
ДИСПЛЕЙ № 1 - НА КАСИТЕ
Дисплей №1 е позициониран над касите за вземане на билети. Има видимост от входа и е първото нещо, което се забелязва с влизането в Автогарата. Обикновено касите са препълнени, което налага изчакване от 10-12 минути за преминаване. Изчакването, както се подразбира е отегчаващо и налага намиране на по-приятно занимание, а какво по-приятно от разглеждане на Вашето предложение в този момент.

Снимка на дисплей 1

ДИСПЛЕЙ № 2 - ВЪНШЕН (НА ВХОДА НА АВТОГАРАТА)
Дисплей №2 е позициониран на единственият вход на Автогара Благоевград . Фронтално срещу самият дисплей се намират и местата за паркиране на автобусите , което е чудесна предпоставка всички пристигащи и заминаващи да се запознаят с визията на монитора . За всички посетители дигитализацията на обекта е нещо ново и изключително интересно . Средно около 10 – 15 минути всеки един от отпътуващите посетители прекарва в чакане на самият автобус и пред него преди потегляне , което е Ви осигурява сигурно внимание върху иновативното съоражение .

Снимка на дисплей 1

Желате индивидуална оферта? Свържете се с нас