Обекти за Digital Signage реклама

Автогара ЮГ - гр. Бургас

Спцифика

Изградена по проект „Интегриран градски транспорт на Бургас”, според съвременните изисквания за обществени обекти от този тип.

След реализацията на строително-ремонтните дейности Автогара Юг се превърна в значим Автобусен терминал.

От изключително значение за новата транспортна схема на града е запазването и разширяването функциите на автогарата – тя осигурява контакт с Бързата автобусна линия и така ще разширява и подобрява възможностите на пътуващите .

Категоризирана с най- високият клас "1" за автогари.


Посещаемост

Автогара ЮГ е сред най-модерните автогари в България. След приключване на ремонтите дейности по проект „Интегриран градски транспорт на Бургас” Автогарата се преврърна в прохладно, чисто и предпочитано място да изчакване на следващите автобусни превози, пристигащи пътници, гости и дори независимо изкчаващи, намиращи прохлада в горещините.


Автогара ЮГ е единствената за гр. Бургас, обслужваща южните черноморски курорти!

Автогара ЮГ разполага с кафе, банкомат и цялостно покритие на WI-FI връзка. Средната ежедневна посещаемост на Автогара ЮГ може да варира в зависимост от дните, а тя е от 7000 до 8000 пътници, гости и посетители на автогарата или средно 230 000 души месечно, като в натоварените за сезона дни са в пъти повече!


Аудитория


Аудиторията на Автогара ЮГ е разнообразна и варира между 19 и 49 години. Посетителите на Автогарата са от средната класа Българи, с интерес към пътувания, почивки, разпускане и не на последно място Бизнес. Посетителите на автогара имат средно 15-20 мин престой, което е напълно достатъчно да се запознаят неколкократно с Вашето предложение.


1. Дисплей № 1

Дисплей №1 е позициониран над касите за вземане на билети. Има видимост от входа и е първото нещо, което се забелязва с влизането в Автогара ЮГ. Обикновено касите са препълнени, което налага изчакване от 10-12 минути за преминаве. Изчакването, както се подразбира е отегчаващо и налага намиране на по-приятно занимание, а какво по-приятно от разглеждане на Вашето предложение в този момент.


2. Дисплей №2

Дисплей №2 е позициониран в зоната за посетители и гости на Автогара ЮГ. Пространстовто е прохладно и приятно, и е предпочитано място за престой. Средната продължителност на изчакване е от 15-30 минути и е времето, в което Вие ще имате възможността да кореспондирате с тях / да представите Вашето предложение /.


Желате индивидуална оферта? Свържете се с нас